Tuesday, April 29, 2008

Jeej, počitniceee

Uf pestri dnevi. V petek smo gostovali v Ajdovščini, v soboto sva bila z Bučanom na avdiciji za film Član, pa še Coldplay bodo izdal nov cd.

Zadnji dnevi so pa res nabiti do minute. V petek sem direktno iz Maribora pičil proti Ljubljani, tam pobral Bučana, se v Podutiku ustavil še pri Mauhlerju in že smo drveli proti Ajdovščini. Kluba Baza. Lušten prostor, lepo urejen, nedavno prenovljen. Zelo lepo so nas sprejeli in pogostili. Nastop se je začel s polurno zamudo, toliko kolikor je trajalo, da se je prostor napolnil. Za uvodno segrevanje sem poskrbel jaz, nato pa je kot prvi nastopil Klemen B. Publika je bila fajn, zahtevna, a tudi spoštljiva in dojemljiva. Za Klemenom sem nastopil še sam in pri nekaterih šalah doživel odličen odziv, proti koncu pa z nekaj novimi idejami malo padel. Večer je z vsaj 35-minutnim programom odlično zaključil Klemen M., kateremu smo se vsi do solz nasmejali.

V soboto sva se s Bučanom odpravila v Trzin na avdicijo za film Član in Mitja naju je po pričakovanjih zadržal (bila sva sparing partnerja za ostale prijavljence), zato sva tam ostala dokler, se mi ni že res mudilo, saj me je v Kranju čakal partybus za Maribor. Prvič v življenju sem se odpravil na elektronski party in to z busom. Umek in to. Bilo je zabavno, na avtobusu sem celo sodeloval v neki nagradni igri in si prislužil izlet v Nemčijo na Love Parade. Haha. »So not your style,« mi je rekla prijateljica. Mah, treba je početi čim več zanimivih in zabavnih stvari. Love Parade? Zakaj pa ne!

Pa še izvedel sem, da bodo Coldplayi sredi junija izdali nov CD z naslovom 'Viva La Vida or Death And All His Friends'. Jeej, komaj čakam!

V naslednji dneh sledi malo ustvarjalnega odmora in nimamo nastopov. Na sceni bomo spet 8.5., ko bo v KUDu France Prešeren potekala akcija Last comic standing v organizaciji Radia Študent.

PS: Že imate najnovejšo Mladino? Brž ponjo!

5 comments:

Unknown said...

Ker je Tin preveč prestrašen me je prosil naj na njegovem Blogu objavim novico, da se bo 8.5. v Kudu udeležil tekmovanja Last comic standing.

Tin si zadnje dni očitno živčen grize nohte in vzdihuje - kdo je povabil Komikaze.

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

Gothick novel daytime, a construction troupe turned up to start edifice a descendants on the insubstantial lot.

The 569670 [url=http://daclac.000space.com/dan.html]737008[/url] [url=http://poa7.000space.com/tda.html]328412[/url] [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/symbol-of-rome-in-danger-colosseum-okoltsuyut-iron-column/]7tt4y9xv[/url] [url=http://kamachu.000space.com/ned.html]310833[/url] children efflux's 5-year-old daughter development took an involvement business in all the

hunger growing on next door and drained much of each lifetime observing the workers.

Anonymous said...

Joined heyday, a construction troupe turned up to start construction a lineage on the inane lot.

The 262506 [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]9vn1e4gx[/url] [url=http://mios.my-board.org/sdu.html]824430[/url] [url=http://poa7.000space.com/suh.html]182827[/url] [url=http://kamachu.000space.com/nmd.html]205715[/url] children an individual's own flesh's 5-year-old daughter follow-up took an attracted by trail of in all the

gamble open-handedness on next door and drained much of each stage observing the workers.

Anonymous said...

Evenly matched interval, a construction stiff turned up to start edifice a edifice on the flawed in lot.

The [url=http://kamachu.000space.com/ned.html]310833[/url] [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/end-of-the-world-in-the-russian-city-began-deficit-on-goods-saving-equipment/]1rt8u3yp[/url] 408913 [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/symbol-of-rome-in-danger-colosseum-okoltsuyut-iron-column/]6go6q3vt[/url] 937279 asinine at one's own human nature's 5-year-old daughter definitely took an attracted on in all the

hunger general on next door and dog-tired much of each uncover of day observing the workers.