Thursday, April 17, 2008

Mrčindajz

Zanimivo je biti del gibanja, ki živi in diha, kot da je samostojno. Tako je s stand up komedijo pri nas. Razvija se, živi, diha.

1. Za nastop v Radovljici sem dal natisniti 20 majic vseh velikosti in tipov za namene promoviranja stand up komedije. Majice krasita napisa Stand up comedy 99% smeh (tist en procent razlike je za vse zamorjence in težake), in pa Stendap komedi Aj lajk. Na hrbtni strani si nisem mogel pomagati, da ne bi natisnil tinvodopivec.com haha.
Za vse ljubitelje stand upa obvestilo, da bodo majice na voljo na naših nastopih, če ima kdo posebno željo, pa nas lahko kontaktira in mu jo dostavimo/pošljemo. Majice lahko dobite tudi pri mr. Buchanu (myspace.com/buchanxxx) v kranjski skejt trgovini.

2. Sobotni nastop na Jesenicah odpade oz. je začasno prestavljen na drug (še neznan) termin. Danes sem dobil mail šefa, tako da se že dogovarjamo za naslednje prosti termin. Vabljeni pa vsi ljubitelji komedije v četrtek 17.4. v Klub Ghost Nova Gorica!!

3. Zadnjič sem slišal odličen komad Terre Naomi, ki je primeren za trenutke, ko zaradi mnenja drugih dvomiš o sebi. Terra v pesmi Up here pravi:

And up here I am who I am
And if you don’t like it then fuck you, man

And up here I’m making you aware
That if you don’t like me well I don’t care
I’ll be exactly who I am and if you got a problem with it
Well that’s your problem, man

4. Big events coming up:
- 22.04.08 RETROSPEKTA (tretja ponovitev v LJ)
- 14.05.08 B&B SHOW 3
- 07.07.08 FESTIVAL LENT
- 20.09.08 BUCHANOLOGIJA 08

No comments: