Wednesday, April 09, 2008

Vsi smo krvavi pod kožo

Eden mojih najljubših komikov je Brian Regan. Je čist (nič preklinjanja) in ima inteligenten obzervacijski humor.

Zadnjič sem šel po dolgem času malo na njegovo spletno stran, da vidim, kaj je kaj novega z njim. In sem gledal neke filmčke z intervjuja, ko je povedal zgodbico, pri kateri mi je precej odleglo.

Pojdite na spletno stran http://www.brianregan.com/ in kliknite na Experience Brian in nato v desnem menuju še na filmček Unmasked: Crickets.

Za vse tiste, ki se jim tega ne da – kratka razlaga. Briana Regan, ki je že 20 let v komediji, ki je dobil nagrado komedijant leta v ZDA, ki je prodal že več kot 150.000 CDjev in več kot 50.000 DVDjev, ki dobi na nastop več kot 25.000 dolarjev, v filmčku pripoveduje, da ima nastope tudi za podjetja, kjer ljudje seveda ne pridejo zaradi komedije in ga ne poznajo. In razlaga, da se mu je nekoč zgodilo, da se ljudje niso prav nič smejali, še več, v dvorani je bila takšna tišina, da so odzunaj slišali čričke. Čričke!

Fjuuu, se pravi se lahko tudi nam kdaj zgodi, da imamo slabši nastop. Še posebej, če ljudje niso tam zaradi komedije. Nikogar ne moreš prisilita, da se bo smejal, če se že v štartu noče.

No comments: