Wednesday, May 07, 2008

S polno paro naprej

Vsega lepega je enkrat konec in tako tudi prvomajskih počitnic. Baterije so spet polne, znova je čas za akcijo. Last comic standing, Tržič, Zagreb…

Prvomajske praznike sem izkoristil za oddih na obalah Rovinja. Mmmm. Sonce + morje = zakon!

V četrtek pa se začenja serija majskih nastopov, šest v devetih dneh. Začenjamo v Kudu France Prešeren, kjer so odvijal dogodek poimenovan Last comic standing. Prvič se bomo komiki med seboj pomerili v tekmovanju na izpadanje. Vsak dobi pet minut, ljudstvo z aplavzem izbira najboljše. Imam pomisleke glede tega. Tekmovanje? V komediji? Jao. A promocija je promocija, nastop v družbi odličnih slovenskih komikov pa vedno v čast. Mislim, da se bomo odlično zabavali, publika pa tudi. Nastop se prične ob pol desetih in bo v živo predvajan na frekvencah Radia Študent (www.radiostudent.si). Grozilna pisma med komiki že prihajajo, te dni vsi brusimo meče, mažemo svoje kališnikove in vadimo trash talk. :)

Naslednja postaja sledi že v soboto, ko odhajamo v Tržič. Casa Latina bo prizorišče večera stand up komedije. Po besedah organizatorja bo za pogoje poskrbljeno. Ozvočenje, luč, oder, vstopnina 2 eur. Bučan bo tokrat odsoten zaradi aktivnosti pri organizaciji tradicionalnega skejtarskega dogodka v okviru kranjskega Tedna mladih, poimenovenega Raztur, zato bova na nastop odšla sama z Mauhlerjem. Če bi šel kdo zelo rad z nama in nastopil na open micu – naj se mi javi!!

Naslednji teden bo sploh pester. 12. Majske igre, 14. B&B show3, 15. Grad Bogenšperk, 16. Sevnica. Dogovoril pa sem se tudi za prav poseben nastop. 29.5. bom gostoval v Klubu Boogaloo v Zagrebu, kjer bom premierno predstavil svoje fore Hrvatom. Res se veslim tega izziva in vadim hrvaščino – kakšna beseda mi še fali, drugače pa sem kar optimističen. Več o tem v prihodnjih dneh!

1 comment:

Unknown said...

Čestitam za zmago v kuduuuuuuuu!!!!!!!
Tina za podpredsednika - juhejjjjj