Wednesday, August 01, 2007

V kosih

Petek bo znova stand-up-komedije bogat. Show bo potekal v Novem mestu, kjer bo v navezi z dvojcem Miki&Ranc nastopil Klemen, sam (samcat) pa se odpravljam na Ptuj zabavat Ptujčan(k)e.

Klemen je pripetljaj posamičnega nastopanja poimenoval kar Buče v pločevinki v kosih – kot temu pravijo v skupini Komikaze (www.komikaze.si), priložnost pa je nanesla tako, da bova nastopila vsak na svojem koncu.

Dogovor za nastop na Ptuju, kjer bo potekala Ptujska noč, je prišel naknadno, potem ko je organizatorka Eva uspela najti luknjo v programu, kamor bi za pol urce lahko stisnila še kakšnega komedijanta. Časa, da bi lahko nastopila dva je občutno premalo in se ne bi niti splačalo voziti na Ptuj. Zato je Klemen sprejel povabilo Mikija in Ranca (www.bbshow.si), s katerima bo nastopil v novomeškem lokalu San Sebastian.

Istočasno se bo zabaven program odvijal pred gostilno Perutnine Ptuj, kjer bo zbranim v romantičnem vzdušju (ob svečkah) prepevala Katja Koren (www.katjakoren.com). Predah med točko bo prišel na vrsto okrog 22. ure, ko bom mikrofon v roke dobil jaz in s svojimi 'neumnostmi' (poizkusil) zabaval prisotne in prisebne. Upam, da bo čim več slednjih. Čeprav mi nič ne pomaga, če so prisebni, če niso prisotni. Dilema. :) Upam, da ne bo dež. Za Ptujsko noč velja tradicija, da vedno dežuje. V tem primeru vse odpade. :(

Vabljeni vsi ljubitelji smeha v Novo mesto in na Ptuj. Jupiii.

2 comments:

Unknown said...

Srečno na Ptuju, Tin!

Navadno se stand-up med ali pred koncertom ne obnese kaj preveč dobro.
Upam, da je folk seznanjen s tem, da bo tudi vmes komični vložek, ker drugače bodo gledali kot tele v nova vrata.

Unknown said...

petek sucks....dež sucks....