Wednesday, August 29, 2007

Snemanje




V soboto smo uspešno zaključili s snemanjem prve oddaje Sproščeno z Marlenno, ki bo odslej na sporedu vsako soboto na TV3. Bilo je naporno, a tudi zabavno, poučno in zanimivo. Juhuu.

Po petkovi generalki, ko je tudi celotna snemalna ekipa na čelu z Marlenno okusila, kako izgleda stand up komedija na TV, je v soboto sledilo še samo snemanja oddaje. Napetost je bilo čutiti v zraku. Ozračje je bilo bolj naelektreno kot poprejšnji dan, ko so bili še vsi povsem sproščeni. Dobili smo se že ob 12h. Generalka je minila brez zapletov. Na prizorišču sta se pojavili tudi glavni zvezdi oddaje. Jan Plestenjak in Rebeka Dremelj. Bilo je čudno. Zdelo se mi je, da sem še včeraj voluntersko nastopal sredi Trubarjeve ulice, stoječ na dveh položenih deskah in vpil v mikrofon, da me je kdo sploh slišal, danes pa se družim z estrado, sedim v sobi za masko, kjer nežna ženska roka name nanaša puder in se pripravljam, da bom svoj 'bit' povedal širni Sloveniji za malimi ekrani. Sanjsko.

Začetek snemanja je minil z zamudo, priprava Marlenne se je nekoliko zavlekla. Čakanje ubija. Končno začetek. Pogovor z Janom kot glavnim gostom. Nastop Rebeke. Pogovor z edino žensko članico slovenske nogometne reprezentance brezdomcev. Ganljiva zgodba. In končno. Najava – »čas je za rubriko Na-smeh, kjer se bo vsak teden predstavil stand up komedijant«. In že sem na odru. Srce mi bije nekoliko hitreje. Pripravljen sem. Povem svoje, vse skupaj hitro mine. Publika se zabava, slišim, da se smejita tudi Marlenna in Jan. Dvakrat »aplavz break«. V svojo točko vrinem še naslov spletne strani in že me ni več. Snemanje oddaje se nadaljuje. Skriti gost vnese v ekipo nekaj panike. Vendarle se vse srečno konča. Nekaj čez šesto uro izčrpan sedim v avtu in podoživljam svoje 4-minute slave. Super je bilo. Odpeljem se v center in tekom večera čutim, da se morda zaljubljam. Perfect day.

3 comments:

Anonymous said...

You look so much bigger on stage:)

Jan P. je pa big-giant-head - mislim, poglej si razliko v velikosti vajinih glav, OMFG??!

Tin said...

Ja na tej sliki z Janom zgledam kot, da bi bil meter petdeset. Je pa res prav gaint, mislim, da ima ene 194 hiihih

Anonymous said...

ja tinč...ma sj vem da sm ti polepšala dan, k sm ti še na umeku zamorila že mal omotična...sj vem da me maš rd :) ... joke