Friday, August 31, 2007

Pestri dnevi

Zadnjih nekaj dni je bilo sila pestrih, napornih in natrpanih. Potem ko sem pretekli vikend preživel na snemanju, se je bilo potrebno na hitro vrniti v realnost, ta teden me je čakalo pisanje člankov, izpit na faksu, promocija, plakati in še marsikaj.

Dež in slabo vreme so nam včeraj pošteno zagodli. Prisiljeni smo bili namreč odpovedati večer komedije na Bledu. Terasa poslovno-trgovskega kompleksa ob jezeru ni pokrita, zato je bil ob močnem dežju nastop neizvedljiv. Škoda, obetal se je sila prijeten in zanimiv večer. Tako pa smo se električnih šokov namočenega mikrofona raje izognili. S Klemenom bi nastopila še v družbi Mikija in Ranka. Neuradno se je dogodek prestavil za teden dni, natančnejši datum bo znan v prihodnjih dneh.

Že danes pa me čaka nastop na Špasfestu v Mariboru, ki bo potekal na dvorišču Naskovega dvorca v centru mesta, na isti lokaciji, ki je nedavno gostila tudi oder komedije v okviru Festivala Lent. Tudi tu ni šlo brez težav. Po začetnem dogovoru za petkov termin 31.8., sem v soboto dobil klic, da se nastop prestavlja za tedni dni. Temu primerno sem se tudi organiziral in planiral naslednje dni, ko me je v sredo znova premaknil klic. Prišlo je do napačne komunikacije med organizatorji in dogodek sedaj BO v petek 31., kot je bilo načrtovano v začetku. :S

Zanimivo bo tudi jutri. Preko dneva me čaka mega družinsko srečanje vseh po mamini strani, saj le-ta letos praznuje abrahama, babičina sestra pa 80 let. Prava slovenska žurka – požrtija. Če bom preživel, v večernih urah namerava skočiti še do Raven pri Šoštanju, kjer Marko Murch v okviru festivala Ravnefest (več o dogodku TUKAJ) pripravlja druženje stand up komediantov in tudi open mic night. Odlična priložnost, da preizkusim nekaj novega materiala, ki mi je prekrižal pot v zadnjem obdobju. Juhuhuh. To bo pestro.

PS: V soboto ne pozabite gledati TV3. Ob 20h! Nujno! Over&out.

No comments: