Thursday, August 23, 2007

Akcija

V teh dneh smo aktivni predvsem na organizacijsko-tehničnih področjih stand up komedije. Dogovori za nastope, šov, plakate, flyerje,… V pripravi pa je tudi mega spektakl super duper stand up comedy party – Buchanologijaaaa.

Buchanologija je projekt, ki se ga je lotil naš heroj Klemen Bučan. Zadeva se bo dogajala v soboto 22.9. v kranjskem Kulturnem Izbruhovem Bazenu in sicer od 20h do 4h zjutraj. 6 standuperjev (prava all-stars zasedba) in 2 DJ, bodo zabavali obiskovalce vso noč. Toliko o dogodku na grobem. V kratkem bodo znane vse podrobnosti in takrat napišem več. Pa saj boste verjetno sami kje zasledili kaj več o tem. Za promocijo bomo naredili maksimum. Juhuhu. Vseeno pa si v svojih koledarčkih označite datum 22.9. To bo dan za party.

Še en ključni-prelomno-katarzični dogodek se obeta. Stand up komedija na TV! Zaenkrat bom še modro molčal, ker se nočem prehitro zaleteti in nato opeči. Več bo znano že ta vikend, ko se mudim v Ljubljani. Vseeno pa se stvari premikajo. V pravo smer. Tja kamor si želimo. Juhej.

2 comments:

Nina said...

Jasno, da 22. nimam časa :D

A se zmenva, da se enkrat dobiva in boš nastopu samo zame?

Unknown said...

jeijeiiiiiiii Buchanologija lalalalalalaaaaaa ej Tin, jutr je trensič pa lahk neredimo mal osnov za zapikov članek hehehehe aaaajd slišmo (buchanologija.com coming soon)