Monday, October 29, 2007

Promocija radovljiškega dogodka

V teh dneh na polno reklamiramo mega stand up dogodek, ki se bo zgodil jutri v torek v veliki Linhartovi dvorani v Radovljici. Danes sem gostoval na Radiu Belvi, jutri s Klemenom odhajava na TV Papriko. Oh yeeeah!

Za nekaj minut sem tako danes skočil na kranjski Radio Belvi, kjer sva v družbi moderatorja Grega poklepetala o stand up komediji in prihajajočem dogodku v Radovljici. Je bilo kar zanimivo in zabavno, za zaključek pa sva podelila še dve brezplačni vstopnici srečno izbrancu, ki je pravilno odgovoril na nagradno vprašanje. To je bilo neverjetno zahtevno in neugodno, in sicer, »kje se bo odvijal jutrišnji večer stand up komedije?« Jako težko. Odziv je bil odličen. V trenutku so sms-i kar deževali, na koncu pa je bila sreča najbolj naklonjena Katji iz Bleda, ki se bo jutri lahko nasmejala v naši družbi. Bravooo!

Naša nova pridobitev, simpatična in vrla PR-ovka Mateja Ropoša nama je s Klemenom uredila tudi intervju v oddaji Bonboniera na TV Paprika. Intervju bi sicer morali opraviti že v petek, a bo jutri toliko bolje, saj bova tako lahko naredila še več reklame za večerni show in s tem ubila dve muhi na en mah.

- Torek 30.10. ob 20. uri Linhartova dvorana Radovljica – NE ZAMUDITE!

3 comments:

Anonymous said...

hej:)
ker sm na mojo žalost zamudila nastop včerej v Radovljici.. upam da boste/boš kmalu spet kej v Kranju oz okolici:)

sm si ogledala filmčke in sm čist navdušena.. bravo;)
tko da Tin definitivno maš moj glas;)

mateja

Tin said...

hej mateja

seveda bomo spet kaj v kranju in okolici, ti samo spremljaj datume na moji strani, pa se vidimoooo

juhuhu

Anonymous said...

:)ej super... se že veselim;)

cya
mateja:)