Friday, October 19, 2007

Poleteli na Planet Tuš

Zahvaljujoč uspešnemu nastopu na mega stand up dogodku Buchanologija ob koncu septembra, so na naš račun pričele prihajati ponudbe za nastope po vsej Sloveniji. Ena izmed takih je prišla tudi s strani Planeta Tuš, tako da smo včeraj že nastopili v celjskem centru zabave in nakupov.

Če me podatki ne varajo, je bil to celo premierni stand up comedy večer v Celju - vsaj v tem zadnjem obdobju, odkar stand up komedija doživlja svoj razcvet. Nastopili smo v zgornjem nadstropju Planeta Tuš v kafičku Planet Bar, ki se nahaja tik ob vhodu v kino dvorane. Lokal se je lepo napolnil, mizo se bile polne, obiskovalci pa bolj ali manj naključneži, ki so si prvič na lastne oči lahko ogledali, kaj ta naša oblika nastopanja sploh je. Z ogrevanjem publike je prvi pričel Klemen Bučan, ki je zbrane kar nekoliko šokiral s svojim pripovedovanjem o od opojnih substanc zadetih gorenjski ptičev. Za njim sem nastopil jaz in čutiti je bilo, da je publika iz minute v minuto bolj sproščena, počasi smo jih dobivali na svojo stran, smeh je postajal vedno glasnejši. Za mano in po Bučanovem intermezzu, je na oder stopil še Klemen Mauhler in s svojim prepričljivim imitiranjem navdušil zbrane.

Bil je to zabaven in simpatičen večer, mislim, da nam je uspelo obiskovalce prepričati, da se bodo tudi v prihodnje z veseljem udeleževali dogodkov stand up komedije. Naša naslednja postaja, že jutri v soboto 20.10., pa bo Škofja Loka, natančneje dvoranca Pri Rdeči Ostrigi. Ob 21h. Juhuhu.

- O dogodku so poročali tudi na spletnem portalu 24ur.com

No comments: