Friday, October 26, 2007

V znamenju odpovedi

Kako hitro se stvari obrnejo drugače, sem okusil danes, ko me je zjutraj presenetila novica o nesporazumu glede gostovanja na TV Paprika, temu je sledila odpoved nastopa v Slovenj Gradcu, zvečer pa še težko delo v Planetu Tuš.

Jutri v petek bi s Klemenom Bučanom morala gostovati na TV Paprika, kot ena izmed gostov v oddaji Bonboniera, a so se stvari rahlo zakomplicirale. Prišlo je namreč do nesporazuma glede dneva gostovanja, saj so naju na televiziji v zmoti pričakovali že v sredo, za petek pa imajo program poln. Vse skupaj smo rešili s kompromisom, da v oddajo prideva v torek 30.10.

Po tej novici je sledila še ena. Nastop v Slovenj Gradcu je odpovedan, se je glasilo sporočilo. Kot vse kaže, je pri organizaciji prišlo do zmešnjave, nihče ni vedel, kdo dela kaj, in tako nihče ni naredil nobene reklame za dogodek, torej nihče za naš nastop v Sl. Gradcu sploh ni vedel. Zato so se organizatorji odločili, da vse skupaj ta teden odpovemo in prestavimo na drugi kasnejši datum. Jao jao.

Zvečer smo se z ekipo obeh Klemenov dobili v mariborskem Planetu Tuš, kjer nas je čakal nastop v kafiču Planet Bar. Atmosfera tu je bila drugačna od tiste v Celju, oder je bil od prvih stolov oddaljen kar nekaj metrov, navdušencev za stand up, ki bi prišli zaradi tega, je bilo zelo malo. Še več, ob čakanju na pričetek nastopa, se je pri eni izmed miz zbrala cela gruča otrok, ki so se igrali s svojimi novimi roboti, se lovili in smejali. Uf. V Tušu organizatorji vztrajajo, da smo točni in tako sem se prvi povzel na oder. Težko je bilo, ljudje so me začudeno opazovali in tako je ostalo praktično do konca našega večera. Trudili smo se po najboljših močeh, nastopili vsi zelo solidno, a enostavno ni bilo prave klime, ki je za kvaliteten večer stand up komedije nujno potrebna. Za vsak nasmeh smo garali, jih nekaj dobili, a bil je to eden tistih štanc nastopov, ki bodo šli hitro v pozabo. Sam sem komaj zbral dovolj moči za nastop, saj me v teh dneh muči prehlad, Bučan je zdravstveno ravno nekoliko okreval, tako da nama bo jutrišnja nepričakovana pavza prišla še kako prav.

V torek pa nas čaka super mega stand up večer v Radovljici, kjer nastopimo v veliki Linhartovi dvorani v številni zasedbi obeh Klemenov in dvojca B&B showa. Zagotovo se obeta odličen večer, ki se ga že zelo veselim.

PS: danes sem po mesecu dni trpljenja končno spet doma dobil internet. jeeeee.

No comments: