Tuesday, July 17, 2007

Čim prej v pozabo

»Memory erased, « je bil Klemenov odgovor na to, kakšen se mu je včeraj zdel najin stand up vložek na Trubarjevi ulici, kjer je ves večer potekal Oscar De La Renta Party.

Naredilo smo napako, ko smo se sploh dogovorili za stand up. Pogoji so bili resnično nemogoči. Hrup, moteči dejavniki in čist nepravo okolje za stand up. Težko je kar v trenutku preklopiti v glavi in se spraviti v stanje, kjer si želiš smeha in so besede in geste nastopajočega samo povod k temu. V tem primeru nam to ni uspelo. Bilo je tudi premalo časa, saj ljudje rabijo, da se navadijo tvojega smisla za humor, tvojih gest, načina govora. Skupaj s Klemenom sva imela na voljo zgolj 30 minut. Še preden se je publika uspela ogreti, sem s svojim delom že končal in je bil na odru že on.

Skratka, ta dogodek bo šel čim prej v pozabo, edina dobra stvar vsega pa je, da so o dogodku poročali tudi v zadnjih minutah oddaje 24ur na POP TV in omenili najini imeni. Mega! :)

Danes nas čaka podoben nastop v Kavarni Tromostovje v Ljubljani in srčno si želimo, da bi nam uspelo bolje kot včeraj.

2 comments:

Nina said...

Iz napak se učimo, ne ;)

Rox said...

Tinko, tudi to se dogaja, enim bolj pogosto kot drugim (khm). Ne sekiraj se, tudi največje zvezde med komiki so kdaj dobesedno pregnali z odra in iz bara, kjer so nastopali.