Friday, February 01, 2008

Retrospektaaaaaa rulz

V sredo smo v ljubljanskem Klubu Gromka premierno uprizorili stand up comedy show Retrospekta. Nabito poln klub nas je napolnil z neustavljivo energijo in nismo jim ostali dolžni. Smeha puna kuća.

Vse je bilo nared za pravi spektakl. Imeli smo mega plakate (hvala Cubel iz Creative Design), imeli smo svojo otvoritveno glasbo (hvala Dejan iz Sonic Mystery), imeli smo najboljše pogoje za stand up (hvala Gromka) in imeli smo super mega publiko (hvala Bog). To je to, that's what it's all about. Klemen B. je naredil uvod in kot prvi sem bil na odru jaz. Nastop prvega je ponavadi nekoliko nehvaležen, pač biti prvi na neogreto publiko, ampak….tokrat temu ni bilo tako. Prvi bit, prve šale, takoj smeh, takoj aplavz. Energija je šla takoj sky high, z njo tudi moja samozavest in čas je bil za akcijo. Dosti novega materiala in nekaj preverjenih šal so šli odlično skozi, veliko je pripomogla predvsem odlična publika, ki je sodelovala in štekala, kar sem hotel povedati. Lepše ne bi moglo biti. Za mano sta nastopila še Perica Jerković in Klemen Mauhler, z vmesnimi vložki pa je za smeh skrbel še simpatični in lepi Klemen Bučan (I'm not gay, rees). Vsi so svoj posel opravili odlično, za zaključek je publiko s svojim pevskim delom povsem dokrajčil Klemen M. in vsi skupaj smo poželi mega gromek (kot se za klub spodobi) aplavz. Jeeeej.

Klub je bil nabito poln, tako da so nekateri celo ostali zunaj (Sori Mirelči in Črt). Ne skrbite, ponovitev bo že kmalu. 14.2. na Valentinovo, tako da pripeljite svoje ljubice, ljubčke, simpatije, prijatelje in skupaj se bomo smejali Perici, ki uživa v tem, da muči samega sebe z udarci ob trde predmete (več v njegovem BLOGU). Hahaha. Aja, pa 14.2. pride spet naš poseben poseben, zelo poseben, malo preveč poseben (ne tako poseben – ni retarded) gost iz Hrvaške Ivan Šariiiiiiiiiić. Zadnjič mi je pisal – promjenite postere, sakrijte žene i deca, jer dolaziiiiiiiim!

Naslednji dan sem imel izpit, pa nisem šel. Jaooo. Ah saj je šele januar, do konca leta, ko bi rad diplomiral je še čas. Hahaha. Juhuhu.

PS: - poročilo z nastopa na 24ur.com + fotke

1 comment:

Anya said...

Super je blo! Gromka ga zmeri zmaga:) pohvalno in kr korajžno naprej! LP