Tuesday, December 11, 2007

Sezona klikanja



Posnetek mojega drugega nastopa v oddaji Sproščeno z Marlenno je že na voljo na youtube-u, tako, da odpiram sezono klikanja! Klikajte kar se da, vam bom hvaležen.

December je vse bolj vesel, ta teden nas čaka kopica nastopov. Sobotni nastop v Sežani je bil, glede na razmere, zelo uspešen, saj smo nasmejali vse zbrane. Le-teh je bilo manj kot smo pričakovali, očitno pa je, da je stand up komedija še vedno regionalno gledano ne-enakomerno razvita. Tako so klubi v nekaterih krajih nabito polni in ljudje hrepenijo po komediji, spet drugje se jih komaj nabere peščica.

Sinoči smo v okviru dobrodelne akcije Dijaškega doma Bežigrad nastopili pred srednješolsko publiko, ki se je izkazala za zelo dovzetno. Bili so povsem odprti, sproščeni, ploskali so, se smejali, komentirali, vzklikali, tako da je bil občutek na odru eden boljših v zadnjem času. Predvsem bi si želeli, da bi se tudi starejši malce navzeli te mladostne energije in se prišli na večer komedije brez zadržkov nasmejati.

3 comments:

Unknown said...

Jo.
Ja tudi jaz sem navdušen na Dijaškim domom Bežigrad. Zelo fer publika, ki je znala vmes zakričat tudi kako kritiko, je pa tudi zelo lepo nagradila dobre šale.

Unknown said...

Bojda že stoosmič ponavljaš iste fore...

cccc

:D

Anonymous said...

perica: ja sam res... kolk sm beden!