Monday, December 03, 2007

I love Gromka!

Tudi tokrat se je na Metelkovi pojavilo okrog 170 smeha željnih obiskovalcev. In nismo jim ostali dolžni. Bilo je hudoooo. I love Gromka!

Nastopi na Metelkovi so res hrana za dušo in tudi ego. Energija je vedno tako dobra, ljudje so sproščeni (pomaga tudi precejšnja količini opojnih substanc v zraku), vsi pa pridejo z namenom, da se nasmejijo. In to jim radi serviramo. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Večer je povezoval Klemen Bučan in za uvod povedal prvo šalo, ki si jo je kdajkoli izmislil in lepo otvoril sezono smeha. Vsi nastopajoči smo odlično opravili svoje delo. Rookie Gašper Habjanič kot prvi, Andrej Colarič kot drugi, za njima pa še jaz in naš 'posebni' (ne posebni na tak način, kot zdaj razmišljate) gost iz Hrvaške Ivan Šarić. Le-ta nas je s svojim opažanjem o slovenskih pivovskih 'klanih' nasmejal do solz, z zgodovinsko-svetopisemskim programom pa fantastično zaključil večer. Metelkova je zmagala znova in komaj čakam, da spet pridemo.

Vsi, ki si želite nove doze smeha, si lahko na blogu odličnega komedijanta Perice (perica.blog.siol.net) ogledate razpored vseh stand up nastopov v Sloveniji v mesecu decembru. Le-teh ne bo manjkalo!

S sredo se začne norišnica. 14 nastopov v 17ih dneh. Juheeej.

No comments: