Thursday, December 13, 2007

Afterwork work

Celotna galerija s sredinega večera v Opera baru je na volju TUKAJ.

V torek sva z Bučanom povezovala plesni spektakel v izvedbi plesne šole ProDance Mihe Krušiča, v sredo pa sem nastopil v ljubljanskem Opera Baru na zabavi poimenovani City Magazin Afterwork party. Danes Filofest.

Plesna produkcija ProDance je potekala v prostorih Arene Vodafone v veliki hali, kjer se je zbralo nekje 200 ljudi. Bučan je odigral vlogo Božička in bil s svojimi belimi skejtarskimi čevlji ter pasom, na katerem je pisalo »f****** criminal«, resnično pojava zase. Imela sva namen med plesnimi točkami izvesti nekaj zabavnih skečov, a sva vse skupaj omejila na minimum, saj atmosfera ni bila prava za hece. Ljudje so si želeli predvsem plesa. Sva pa super izpeljala počastitev koreografu leta Krušiču, kateremu ob podelitvi prestižnega naslova na svetovnem prvenstvu niso zaploskali, tokrat pa mu je glasno ploskala celotna Arena. Miha je bil nad gesto povsem presenečen in komaj smo se izognili 'batinam'.

Včeraj sem se odpravil v prestižni ljubljanski Opera bar, kjer so si v okviru akcije Afterwork Party City Magazina (http://www.city-on.net/) omislili tudi stand up comedy točko. Izmed vseh nastopov v decembru sem se tega najbolj bal, saj nisem vedel, kako bo celotna zadeva sprejeta. Na koncu se je izteklo celo bolje, kot sem si mislil. Bal sem se predvsem, da bo lokal nabit in da nihče ne bo poslušal, a na srečo je bila tokratna sreda bolj mila, vseeno vsaj polovica zbranih ni poslušala in je glasno govorila (Slovenci imamo to navado, da se v primeru, da nekdo govori po mikrofonu začnemo pogovarjati še bolj naglas, očitno z namenom, da govornika preglasimo, namesto da bi pokazali spoštovanje in se vsaj trudili biti uvidevni). Ostala polovica je poslušala in mislim, da so se kar nasmejali, tako da so bili odzivi po koncu pozitivni. Mnogi so obljubili, da pridejo nocoj v Cocoa Bar v Ljubljani, kjer v okviru Filofesta pripravljamo stand up večer v izvedbi obeh Klemenov in mene. Po nastopu sem se odpravil v Festivalno dvorano, kjer je imel Trkaj predstavitveni koncert ob izidu nove plošče. Res je bilo hudo, 10 članski bend, funky groovy rap. Bravooo!

Do nedelje vas prosim, da še naprej pridno klikate na posnetek z nastopa na Marlenni. Sploh ni treba gledat, dovolj je že, če večkrat na dan 10krat osvežite stran. Hvalaaaaaa.

No comments: