Tuesday, September 04, 2007

Report zadnjih dni

Poletje se bliža h koncu, klima se vse bolj ohlaja. To pa lahko pomeni le eno stvar – znova je čas za druženje v klubih, mladinskih centrih, kulturnih dvoranah. V prihodnjih dneh nas čakajo dogovarjanja za nastope po Sloveniji, sezona lova se pričenja :)

V prvem planu nam je trenutno organizacija kranjskega mega dogodka Buchanologija. Včeraj je že zaživela spletna stran http://www.buchanologija.com/ (Rox is the man), v pripravi so tudi plakati in flyerji, katere izdelavo je prevzel mojster grafike Gregor Lešnjak. Obeta se res zanimiv večer, ki ga ne smete zamuditi.

Čez vikend je bilo res naporno. V četrtek je naprej zaradi slabega vremena odpadel nastop na Bledu, ki bo tako na sporedu ta teden v petek 7.9. (če bo le zdržalo vreme), že v petek pa me je čakal nastop na ŠpasFestu v mariborskem Naskovem dvorcu. Bil je lep večer, čeprav zaradi mrzlega in turobnega vremena dvorišče ni bilo tako polno kot v času Festivala Lent. Zbrana množica je bila precej starejša od tiste, ki sem jo vajen, kljub temu pa so stand up komedijo dobro sprejeli. Sam sem tokrat nastopil prvi, dobro ogrel publiko in uspel v program poriniti še nekaj novih domislic. Nekatere so izpadle odlično, spet druge pa bodo potrebovale še nekaj piljenja. Za mano je na oder stopila Martina Ipša in občinstvo, predvsem tisto nežnejšega spola, spravila v solze smeha ob pripovedovanju tegob, ki jih imajo ženske z vložki. Večer je v odličnem slogu zaključil Jure Murko, ki je svoj program izpeljal do perfekcije ter tako požel gromek aplavz. Vsi prisotni so zagotovo odšli domov z od smeha razbolelimi mišicami. No skoraj vsi. V prvi vrsti je namreč sedel stric, za katerega ne vem, če sem ga kdaj v večeru sploh videl trzniti. Morda je spal – naslednjič moramo biti bolj glasni. Hihihi.

Sobota je bila družinsko obarvana. Na Kozjanskem se je zbrala naše cela 'žlahta' in tako se je zgodilo, da so v vodo padli tudi moji plani obiska festivala RavneFest, saj sem obtičal sredi hribov, brez avta in brez prevoza. Sori Marko (http://markomurch.blog.siol.net/). Vem, da so te mnogi pustili na cedilu, nehote tudi jaz.

Še naprej pridno klikajte na www.youtube.com/tv3slovenija, vsak glas štejeeeeee! Juhuhu.

No comments: