Sunday, September 23, 2007

Po Buchanologiji

Ravno sem se vrnil iz Izbruhovega bazena, kjer smo preživeli prvo izdajo stand up comedy partya Buchanologija. Večer je bil pravi uspeh, 300 obiskovalcev in dve uri smeha.

Trenutno sem še poln vtisov, a mislim, da lahko po današnjem večeru mirno rečemo, da se v Sloveniji stand up komedija iz 'podzemlja' alternativne kulture, vse bolj pomika tudi v sam mainstream scene. Okrog 30 akreditiranih novinarjevi in množica nasmejanih obrazov to le potrjuje. Takšnega večera kot je bil to, pri nas zagotovo še nismo videli, toliko humorja zbranega na enem mestu, za konec pa še glasba - po končani 'predstavi' se je namreč zabava nadaljevala ob zvokih gostujočih DJ-ev.

Res lep večer za vse prisotne in zbrane, več o samih nastopih, dogajanju na dogodku in fotografije, pa pridejo na vrsto v prihodnjih dneh. Sedaj pa šibam v posteljo, saj me že čez nekaj ur čaka pot v Maribor. Juhuhuu.

PS: Sladka zanimivost. Mitja Okorn bo režiral zaključno slovesnost slovenskega festivala filma, ki bo 14.10. v Portorožu. Na slovesnosti bova v showu prireditve sodelovala tudi midva s Klemenom. Mega!

1 comment:

Unknown said...

juhuhuuuu lalalalala :) ej tin še enkrat tenx za sodelovanje(kar je itak Mingotova dolžnost sam vseen...:)), zmaga tale Buchanologija, smo naredl nekej o čemer se bo še govoril:)pa kar bo še velika zmaga tud v prihodnje.......jihaaa:)