Saturday, November 17, 2007

Prvi večer komedije za študente

V sredo smo v mariborskem Klubu stand up komedije, ki se nahaja v Naskovem dvorcu, pripravili prvi večer stand up komedije za študente.

Prostor in ambient sta se izkazala za odličnega, akustika pa idealna za večere komedije. Žal nas je razočarala publika – ker je ni bilo v takšnem številu, kot smo pričakovali. V prihodnjih dneh bo potrebno še več delati na promociji, bombardirati študente z reklamami in upajmo, da bodo le prišli.

Sicer pa je bil sam nastop prava zmaga. Na Open Mic se je prijavil Jani Šumak – Jazbec in se s svojim premiernim stand upom resnično izkazal. Tudi ekipa Andrej Colarič, Martina Ipša in Jure Murko je postregla z odličnim programom, ki je nasmejal vse zbrane in le nadejamo se, da bodo vsi večeri tako kvalitetni.

Že naslednjo sredo 21.11. prihajata v štajersko metropolo dva Klemena – Bučan in Mauhler, tako da bo v Naskovem dvorcu znova veselo.

Vsi ljubitelji smeha in komedije pa vabljeni jutri 17.11. ob 20. uri v Kud France Prešeren, kjer vas bomo zabavali Jan Hrušovar, Klemen Bučan, Vid Valič in jaz. Juhuhuu.

No comments: