Saturday, June 23, 2007

Lent je tu

Sinoči se je v Mariboru pričel Festival Lent, na katerem bo premierno na sporedu tudi oder namenjen zgolj stand up komediji. Šestnajst večerov zapored bo tako mogoče uživativ v domislicah slovenskih in hrvaških komikov.

Naskov dvorec v centru mesta (ob grajskem trgu) bo tako v času Festivala Lent vsak večer prizorišče nastopov stand up komikov, ki bodo predstavljali svoj repertuar in poskušali nasmejati obiskovalce. Le-tih upamo, da bo kaj, glede na to, da je na Lentu program dogajanja vedno bogat in število prireditev ogromno. Od 22.6. do 7.7. bo tako moč vsak večer ob 22h uživati v stand up komediji, zato Mariborčani in vsi ljubitelji tega žanra vabljeni v Maribor!

S Klemenom bova na Lentu nastopila v ponedeljek 25.6., tokrat pa bova s seboj pripeljala prav posebno gostjo, ki bo popestrila najin program.

PS: V sredo se je v Gromki uspešno odvil prvi open mic večer komedije. Nastopilo je 5 komikov, program pa je povezoval Klemen Bučan. V začetku je kazalo, da bo nastopajočih vsaj še enkrat več, a so se do zadnjega dne mnogi premislili, pozabili ali pa enostavno niso utegnili. Tisti, ki so prišli, so vsi po vrsti spravili obiskovalce v smeh, zato si takšnih večerov v prihodnje lahko še obetamo.

Uradna spletna stran Festivala Lent – lent.slovenija.si

1 comment:

Rox said...

Na open mic nightu so res prav vsi nastopajoči navdušili s svojimi nastopi, prav tako je Klemen vzorno povezoval. Le tako naprej :-)