Wednesday, July 16, 2008

Poletje je kul

Kolk so kul dnevi. Počutim se dobro, kot že dolgo ne. Uporaben. Koristen. Z namenom. Prvič po dolgem času zjutraj zgodaj vstajam brez težav. Ker sem motiviran. Sonce sije.

V petek smo se z obema Klemenoma odpravili v Brežice v tamkajšnji Mladinski center. Nastop bi moral biti že pred tednom dni, a smo ga zaradi nesreče na Savi dan prej soglasno prestavili. Vzdušje je bilo simpatično. Nastopili smo ob v parku tik ob centru, zbralo se je nekje 60 ljudi. Ti so lepo sodelovali, morda na trenutke bolj, na trenutke manj. Še posebej nekaj najstnic, tik ob odru, je bilo pogumnih in glasnih, vendar na zelo prijeten način, saj so na vsak naš nagovor v stilu: »Poznate to in to,« one odgovarjale z da in ne. Vsi smo dobro opravili svoje delo, publika je bila po zaključku zadovoljna, tudi organizatorji so si zaželeli, da bi bil stand up bolj pogosto na jedilniku tudi v njihovem centru. Čas je, da se večeri komedije pričnejo odvijati po slovenskih krajih vsaj na mesečni ravni.

Vikend je bil odličen, za napolnit baterije, za iskanje smisla življenja. Tudi teden se je začel popolno, priprave na festival potekajo po planu, zaključujemo pogajanja s sponzorji, podpisujemo pogodbe, pripravljamo vsebine, gradivo, splet. Na gradu bo v avgustu zagotovo dogajalo. Če ne drugega, bo zastonj sladoled. Danes sem se namreč dogovoril z Ljubljanskimi mlekarnami, da bodo v času festivala na gradu brezplačno obiskovalcem stregli sladoled. Že zato se splača priti. Juhuhu.

No comments: