Wednesday, May 23, 2007

Odhajamo v Vrhniko

Temperature v mestih so vedno višje, poletje je pred vrati. Končuje se tudi sezona na gledaliških odrih, vseeno pa nas do konca junija čaka še kar nekaj nastopov.

Po krajšem premoru pretekli vikend se ta vikend znova obeta večer stand up komedije, tokrat pa odhajamo v Vrhniko – vsi napaljeni in zdravi. Zdravi? Slednje malo manj. Klemen si je namreč na sobotni skejtarski prireditvi v okviru Tedna mladih v Kranju, ki jo je organiziral že nevemkolkič zapored, zlomil nogo. Natančneje kost v stopalu. Še sam se ne spomni kako, kdaj in zakaj, ve le, da se je naslednje jutro zbudil z vijolično nogo in da so mu zdravniki nataknili mavec. A to ga ne bo ustavilo, da ne bi nastopal še naprej. Zatorej pozor, vrli Vrhničani, k vam prihaja Gips-man.

Z nama bo tokrat nastopil učenec šole stand up komedije, ki je pod vodstvom Željka Vukmirice potekala v Mariboru, Marko Murč. Pred časom smo v Kranju že nastopili skupaj, še preden se je lotil izobraževanja. Pravi, da je v zadnjem času zelo napredoval in da so bili zadnji nastopi uspeh. Super, obeta se nov zabaven večer.

1 comment:

Unknown said...

Yooo en popravek:) ...ker je kost u podplatu bl majhna zadeva sm pršu skoz brez gipsa, je pa res da se v Vrhniki obeta prvi slovenski stand up na eni nogi in dveh berglah...no eni bergli ker u eni roki mam mikrofon:)to je pa že skor vredno ogleda hehehehe