Wednesday, March 28, 2007

Gromka part 2

Le še nekaj ur nas loči od našega drugega nastopa v ljubljanskem klubu Gromka. Potem, ko je bilo prvo gostovanje pravi uspeh, so zato pričakovanja ob drugem obisku toliko večja. Najavljeno je precejšnje število ljudi, tako da zna biti zelo zanimivo.

Vse pa vendarle ni šlo tako gladko. Zapletalo se je že pri nastopajočih. Do zadnjega nismo točno vedeli, kdo vse bo nastopil, saj so odpovedi, negodovanja in spremembe odločitev kar deževale. Sedaj je ekipa končno znana in mislim, da nam bo uspelo narediti pravi šov. Kdo točno bo nastopil še ne morem razkriti, bo pa nekaj sprememb v primerjavi z najavnimi sporočili in plakati.

Med obiskovalci prav tako pričakujemo kar precejšnjo število ljudi in tudi nekaj eminentnih gostov, ki bodo začinili vzdušje na Metelkovi. Pred dnevi sem prejel pismo z vprašanjem, če obstaja možnost, da bo nastop razprodan, nad čimer priznam, da sem bi presenečen, a hkrati navdušen, saj si nisem mislil, da med ljudmi obstaja takšno zanimanje, da bi bili sploh upravičeni kaj takega pričakovati.

Vsi nastopajoči bomo dali vse od sebe, da obiskovalcem pripravimo zabaven večer, vse vas pa pozivam, da nas pridete poslušat v čim večjem številu. Se vidimo!

No comments: