Thursday, March 04, 2010

Naj že pride ta pomlad %&$&$/

Spet je vse po starem. Delamo. Guramo. Čez 20 minut moram šibati proti Kranju. Banzaaaj. Ob 20h v Planetu Tuš Kranj. Te dni me okupirajo delavnice stand up komedije, pa priprava spomladanskega ciklusa Stand up četrtkov v Siti Teatru, pa poletni Panč, pa nastopi po Sloveniji, pa brainstormanje za raznorazne projekte, pa planiranje naskoka na tuje trge, pa pospravljanje stanovanja. Aja to zadnje me ne, ker ga ne.

Sem bral v eni slovenski reviji intervju z enim medijskim mogotcem, ki je na vprašanje, zakaj so ukinili oddajo A si ti tut not padu, odgovoril v stilu, da je niso ukinili, ampak, da se je končala in da imajo takšne oddaje svoj rok trajanja. Hmmm, če imajo te oddaje rok trajanja, zakaj pa je potem vzorčna Saturday night live na sporedu že od leta 1975?! Mogoče zato, ker vlagajo v scenaristeeeeee. Ker vsako sezono malce premešajo ekipo igralcev, ustvarjalcev in scenaristov, tako da je ves čas dotok svežih idej in energije.

Ah ta požrešnost. Pa tudi, zakaj bi sploh vlagali v produkcijo oddaj, če pa je najlažje zapreti par pacientov na kmetijo in viola – najbolj gledana oddaja.

No comments: