Saturday, November 01, 2008

Prvi november

Danes je dan, ko se ljudje sprehodijo po »pisti«, pokažejo svojo jesensko-zimsko kolekcijo 08/09, tekmujejo, kdo bo imel lepšo ikebano in se spomnijo tistih, ki jih ni več. Življenje pa teče dalje.

»Those who are dead, are not dead, they're just living in my head….
Time is so short, and I'm sure, there must be something moreeeee….
You thought you might be a ghost…. You didn't get to heaven but you made it close…«
(Coldplay – 42)

Po krajšem premoru, ki je po napornem septembru prišel še kako prav, prihodnji teden nadaljujemo z nastopi in delom. V torek bomo odprli sezono stand-upa v ljubljanskem KMŠju, upam da bo ambient dopuščal dobro komedijo. Četrtek bo še posebej zanimiv. Nastopil bom namreč na Vikendovi premieri novega filma o Jamesu Bondu v Koloseju. Material bo prilagojen tematiki, tako da zna biti zanimivo in zabavno.

Istočasno pa že potekajo priprave na naš Slovenglish večer v Klubu Gromka. Prvič bomo nastopili z materialom v angleščini in preizkusili, če smo sposobni nasmejati tudi v tujem jeziku. Če to rata, smo na konju J V torek 11.11. tako povabiti vse, ki ne znajo slovensko, da si pridejo pogledati, kako Slovenci delamo stand-up. No ne samo Slovenci, saj bo poleg Bučana, Valiča, Habjaniča in mene, z nami nastopili še Hrvat Ivan Šarić. Juhuhu.

No comments: