Wednesday, November 05, 2008

Bond. James Bond

Jutri v četrtek bo tudi uradno po svetu premiera novega filma o megajunaku Jamesu Bondu. Na Vikendovi premieri v Koloseju bom nastopil tudi jaz.

Bond je junak, kakršen bi bil rad vsak moški. Samozavesten, močan, iznajdljiv, lep, zaželel in najpomembneje – kul. Lik je postal prav statusen, zato mi bo imel nastop na četrtkovi premieri še toliko večji pomen. V soboto sem si ogledal enega prvih Bondov, s Sean Conneryem v glavni vlogi in tuhtal o forah, ki jih bom izvajal pred začetkom filma. Bile naj bi bile na temo Bonda. Problem je v tem, da je serija zadnjih dveh filmov z Daniel Craigom v glavni vlogi malo zavila z ustaljenih smernic, ki jih je ponujal Bond v začetku. Sean je bil zvit lisac, Daniel je vojak. Tokrat v filmu pije Coca-colo, niti enkrat se ne predstavi z legendarnim Bond, James Bond, nima gadgetov, nima Qja, glavne ženske igralke niti ne poljubi…. Jaoooooo…. Katastrofa.

Tako da bo juti pred filmom bentil o tem, da so filmi Jamesa Bonda tako kot bi gledal film Stevena Seagala, samo z dobrimi igralci.

No comments: