Monday, April 30, 2007

Nastop v Izoli

V soboto 28.4. smo doživeli svoj premierni nastop na obali. Shoto klub nas je lepo pogostil in vsi skupaj smo preživeli prijeten večer smeha in zabave.

Izolski klub Shoto, ki se nahaja tik ob obali slovenskega morja, je bil prvič v času svojega obstoja prizorišče večera stand up komedije in sodeč po odzivu, to ne bo tudi zadnjič. V klub je tako prikapljalo nekje okrog 80 smeha lačnih obiskovalcev, med katerimi jih je bilo ogromno sploh prvič v omenjenem klubu. Sklepamo lahko, da jih je le premamila radovednost.

Kot ponavadi je tudi tokrat v začetku večera kazalo bolj slabo. Nekaj čez deveto, ko bi se moral show začeti, je bil klub bolj ali manj še prazen. A počasi in vztrajno so ljudje le prihajali in prostor se je lepo napolnil. Ob pol desetih smo pričeli… Goste je najprej pozdravil lokalni veseljak in pozornosti-željan Maks, ki je bil vidno pod vplivom različnih substanc. Nato sem na oder stopil jaz in uprizoril kratko ogrevanje publike, ki se mi je zdelo kar vredu in bom v razširjeni obliki to prakticiral še kdaj. Od nastopajočih je prvi na oder stopil Mladen, naš tokratni gost iz skupine Komikaze, in preizkusil nekaj novih štosov, ki so po večini padli na plodna tla. Za njim je bil na vrsti Klemen, ki je predstavil eno svojih novih udarnih for in zaključil z že skoraj legendarno šalo o hujšanju. Kot zadnji sem bil na vrsti še jaz in kljub utrujenosti po nabito polnem dnevnem urniku svoje delo opravil dobro. Smeha, aplavzov in vzklikov ni manjkalo. Pa tudi pohval po koncu nastopa ne. Zelo zadovoljni so bili tudi organizatorji, ki so nam zagotovili, da lahko kadarkoli pridemo znova. Predvsem poleti, ko bodo odprli tudi zunanji prostor, kamor lahko pride še več ljudi. Super!

Večer je bil uspešen, na obalo se bomo še vračali. Naš naslednji nastop pa bo v Trbovljah v petek 4.5., kjer bomo prav tako premierno predstavljali stand up komedijo v okviru tamkajšnjega mladinskega centra.

PS: Posebna zahvala gre dolgoletni sošolki, skoraj sosedi in prijateljici Nini R., ki mi je tako dobrovoljno priskočila na pomoč pri urejanju spletne strani www.tinvodopivec.com ki sedaj izgleda super in je končno vidna v vseh brskalnikih. Nina Hvala!

No comments: