Saturday, September 20, 2008

Gofla! Itak!

Pa ga imam. Talk show. Sanje večine komikov so, da bi nekoč gostili svoj talk show. Mi smo našega ustvarili sami. Iz nule, iz ideje. Če je Mobitelov Itak tako poceni, zakaj ne bi govorili v neskočnost. In smo naredili neskončni talk show.

Zadnjih nekaj dni je bilo najbolj napornih v mojem življenju. Pa tudi najlepših. Hm, saj je kar malo žalostno. Namesto, da bi s kakšno punco ležal na plaži, sem cele dneve preživljal v večinsko moški družbi, večji del zadrževal smeh, pozno hodil spati, se zbujal potem ko je število zgrešenih klicev preseglo normo 5, generalno premalo spal, vsak dan jedel pico in smokije - ampak snemal. Snemal! Skeče, super ideje, s super ekipo Majestic5, s super scenaristi, igralci, komiki. Ljubim vas vse, samo sej to že veste ;) Na tak, jov-whazup-majmen, način.

V četrtek 18.9. je na spletni strani http://www.itak.si/ zaživela Gofla - neskočni talk show. Prvi teden se bo predvajal slabo urco dolg teaser, torej posnetek o tem, kako smo pripravljali studio, potem pa bo 25. stekel show. Ob snemanju smo se ful nasmejali, tako da upam, da se bodo tudi gledalci. Po moje bo hudoooo.

Kot scenaristi, komiki, igralci so sodelovali Klemen Bučan, Klemen Mauhler, Marko Murč, Perica Jerković, Nina Rakovec, Vanči Žorž, Mladen Pahović in Gašper Habjanič, ter posebni gost, legenda Zlatan iz produkcijske skupine Majestic5, ki je vskočil, ko smo ga rabili in med drugimi genialno odigral lik albanskega pesnika Ibrahima Gačija, ki bo zagotovo postal kulten :) Vabljeni k ogledu Gofle!

Ostale novice:
- odpovedati sem se moral koncertu Coldplay. Kuj železo dokler je vroče, pravijo. Namesto na Dunaj bom tako odpotoval na Sicilijo, kjer bom štiri dni preživel kot animator slovenske skupine na nagradnem potovanju. Ponudbe ni bilo moč zavrniti.
- v tem trenutku ko to pišem velja volilni molk pa nočem napisat, kje sem nastopil v četrtek. Bila je večtisoča množica na Prešernovem trgu. Kar zanimiv občutek, ko tvoj glas odmeva po Ljubljani.
- jutri nas čaka BUCHANOLOGIJA. Mega stand-up comedy party! Juhuhu, to bo hudo. Pa še rojstni dan bom praznoval. http://www.buchanologija.com/.

4 comments:

Brina said...

Bom zahtevala avtorske pravice za "železo" ! :) Sam te je blo res fajn slišat, ko si odmeval po celem centru Ljubljane! :)))

Katarina K. said...

Tun, čeeeestitam za talk show!!!

Katarina K. said...

pardon, TIIIN!!:)

Unknown said...

Vse najboljeeeeeeeeeee dragi Tin za 26 godina.