Thursday, February 15, 2007

Napolnili Izbruhov bazen

Za nami je še en uspešen nastop. Kranjska publika je medse lepo sprejela stand up komedijo in povsem napolnila manjšo dvorano Izbruhovega bazena.

Nekaj manj kot 90 ljudi je komaj našlo kak prostorček zase v klubski dvorani Izbruhovega kulturnega bazena. Večja dvorana je bila namreč v prenovi, a je bil zato ambient toliko bolj pravi. Tudi tokrat nam je uspelo nasmejati občinstvo, ki je domov odšlo nasmejano do solz.

Nastop je odprl novinec Marko Murč, ki se je v tovrstnem nastopanju preizkusil prvič. Svoj prvi preizkus je uspešno opravil in lepo ogrel občinstvo za naslednjega nastopajočega Roxa De Gabbo, ki je v svojem značilnem udarnem slogu iz občinstva izvlekel glasen krohot. Po prekinitvi je na oder stopil Klemen Bučan, ki je svoj nastop opravil profesionalno kot vedno, v finišu pa navdušil z izredno domislico hujšanja. Svaka čast.

Kar se mojega nastopa tiče. Hm. Bilo bi lahko tudi boljše, a kljub temu ni bilo slabo. Publika se je smejala, bilo je tudi kar nekaj 'aplavz breakov', a vseeno se mi je poznalo, da sem se dve noči zapored zbujal ves preznojen z vročino in da tudi v soboto nisem bil še povsem pravi. A pogled na nasmejana občinstvo, med katerimi ni manjkalo takih, ki so si brisali solze smeha, je za tisto noč pregnal bolezen. A le začasno, saj še sedaj sedim pred računalnikom z izbuhlimi očmi in tuhtam, kaj sem naredil narobe. Hvala Eriku in Jaku iz Radia Študent, ker sta nas počastila s svojim obiskom in s seboj prinesla tudi opremo za snemanje. Posnetke z nastopa bo tako moč slišati nocoj ob 21.30 na Radiu Študent.

Ugotavljam, da šele tako, ko se imaš možnost poslušati, opaziš koliko napak delaš, kakšen je dejansko odziv na šale, katera šala sploh ni smešna in kako si zaradi lastne površnosti dobro šalo spremenil v slabo. Dela je tako še veliko, veselimo se novih nastopov.

Dogovori za le-te so v polnem teku. Se vidimo.

No comments: